Slide background

Om Vågslidtun Hotell

Vi er et hyggelig hotell, med sjarm og personlig atmosfære, som ligger på “Solsiden av Haukelifjell”. Ca 850 meter over havet. Vi har 20 dobbeltrom herav 2 familierom og 15 leiligheter for utleie.

Vi er omgitt av flott natur med vann og fjell.

Et godt utgangspunkt for fantastiske utflukter, både sommer og vinter.

Hos oss får du også  kjøpt fiskekort.

Vågslidvatn

Vågslidtun Hotell ligger idyllisk til ved Vågslidvatn. Her har du et naturlig utgangspunkt for aktiviteter både sommer og vinter. Her har du særledes snørike forhold på vinteren og badetempraturer på høyde med kyststrøkene i Sør Norge om sommeren.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des-april/mai. Et eget selskkap har ansvaret for det omfattende løypenettet.

Jakt og fiske

Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved kjøp av fiskekort har man tilgang til et titalls vann. Fiskekort kan kjøpes på hotellet.

Småvilt og reinsdyrjakt i området er forbeholdt allmenheten og man kan bestille jaktkort hos Haukeli Jeger og fiskeforening. Området er dessuten rikt på forskjellige bær

Haukelifjell Skisenter

Haukelifjell Skisenter ligger ca. 4 km. fra Vågslidtun Hotell. Anlegget er kjent for særdeles velpreparete løyper og et av Telemarks flotteste off-piste forhold. Senteret har ski og brettutleie.